Eg levar….

Gakk, gakk, gakk…

Så plutselig var noen måneder forsvunnet i mørke og drikke og sutring og så bare stress om å komme seg til beins igjen. Men nå føler jeg meg endelig levende. Onsdagsløgn kommer neste uke tilbake. Tenker kanskje å gjøre noe spesielt. Bør nok det.
Nå har jeg akkurat redesignet Confusiakarakteren, og holder på å gjøre ferdig “Den Lille Heltinnen” til å trykke som fanzine og laste opp her og der. Første problem er at jeg har tegnet sidene uten å tenke på statsspeil, og nå må jeg omredigere alt sammen for å få plass på en vanlig side. Teite Kim. Håper å ha den ferdig i løpet av noen uker.
Så tenkte jeg å trykke opp en annen fanzine med sangene mine. Blir nok ferdig veldig snart.
Og så har jeg noen spennende nyheter… men de får vente.

Sees nok snart igjen. Velkommen tilbake til meg, tjoohoo!

Comments

comments

18 September, 2009

Author: DenUngeHerrHolm

2 thoughts on “Eg levar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *