Hvorfor jeg slutter i Nemi…

Noen har sikkert fått med seg at jeg ikke kommer til å selge ting ting Nemi-bladet lenger, men for dem som ikke har fått det med seg tenkte jeg å oppsummere det her for evigheten.

Jeg postet et bilde av en BA-artikkel på Facebook og kommenterte bildet med mer info. Her er det viktige:

Fredag ettermiddag i forrige uke fikk jeg mail fra nye redaktøren i Nemi om at de har bestemt seg for å slutte å bruke eksterne illustratører i artiklene sine.
Jeg har tegnet i Nemi siden 2004. De som har fulgt med på bladet har kanskje lagt merke til at jeg har jobbet veldig hardt med artiklene der, og at siste året illustrerte jeg nesten samtlige artikler i bladet.
Jeg har ingen problemer med å forstå avgjørelsen, men jeg synes det er respektløst at jeg ikke ble informert om at dette ble vurdert før beslutningen var endelig, eller at nye redaktøren ikke har tatt noe som helst kontakt med meg utover dette.
Dermed kommer jeg ikke til å sende noen fler tegneserier til bladet, og artikkelillustrasjonen i neste måneds Nemi er siste nye materiale jeg kommer til å ha i bladet.
Så da er dette kapittelet i mitt virke over.

Og…

Grunnen til at skriver dette her, og snakket med BA, er rett og slett at A: Da vil jeg slippe å måtte forklare hvorfor jeg ikke er der lenger hver gang jeg møter noen lesere eller kolleger.
B: Fordi jeg synes det var dårlig oppførsel og slikt ikke bør ties om.
Men, ikke noe stort drama. Bare skuffelse.

Serienett oppsummerer saken her.

Takk til alle som har fulgt meg i bladet, og håper dere kommer til å følge meg fremover. Det kommer bare til å bli mer spennende i umiddelbar framtid. ;)

Comments

comments

12 March, 2013

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *