Fest, fest, fest, for Pickman’s Model!

Mine føtter, Kreta, og Pickman’s Model…

For over tre og et halvt år siden satt jeg alene i et stort hus på Kreta og lurte på hva jeg skulle gjøre på. Jeg fant ut at jeg endelig skulle adaptere Lovecraft. Etter mye fram og tilbake, og lesing og saksing i flere av Lovecraft’s historier, kom jeg fram til at jeg skulle plukke opp igjen en adapsjon jeg begynte på to år før det igjen. Jeg hadde kommet så langt som å kutte opp teksten og ut teksten til et kompakt 16 siders manus, og fort feilet i å tegne snakkende hoder. Det er jævlig kjedelig å tegne hoder igjen og igjen.

Det jeg gjorde denne gangen var å ta bilder av meg selv med bart og teit hår, og så klippe de sammen til en sammenhengende dramaturgi til teksten. Jeg tenkte at det ville være lett å lage både en 16 siders versjon, og så en lenger versjon med færre bilder per side og litt ekstra. Dette skulle gå raskt. Raskt og enkelt.

Nå, i August 2012, sitter jeg i samme hus på Kreta. Det gikk ikke raskt. Det var ikke enkelt. Det var faktisk noe av det treigeste og vanskeligste jeg noensinne har tegnet. Men jeg har en bunke anmeldereksemplarer på fanget, 110 av de besste sidene jeg noensinne har tegnet, og flere eksemplarer flyr rundt om kring i hele vide verden. Noen av disse eksemplarerene flyr til Bergen for å komme tidsnok til slippefesten.

Ja, du hørte rett! Eller leste, rettere sagt! Pickman’s Model blir utgitt 30. August 2012, og dette feires med fest i Bergen. De herlige obskuristene i Absalong arrangerer, og mitt nye yndlingsband Solstorm spiller opp til fest. Og om vinden blåser riktig vei, blir det til og med mulig å kjøpe Pickman’s Model!

Meld deg på festen på Facebook, eller kom på VIP Lounge i Bergen 30. August klokken 19 med 50 kroner til inngang og 100 kroner til signert bok.

Comments

comments

20 August, 2012

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *