Festivaltid…

Var ikke meningen å bli så tyst etter det lille pooolitiske blaff, ass… Berre mykje at gjøre och føre.

Uansett… Er du i Harstad? I så fall kan du du møte meg og høre på meg fortelle om mine inspirasjonskilder på Krusedull Tegneseriefestival, Nord-Norges første Tegneseriefestival, neste helg!

Der er jeg gjest, sammen med Torbjørn Lien, Tor Ærlig, Sigbjørn Lilleeng, og Tore Strand Olsen(Som skal holde kurs! Kurs! Meld deg på, da! Kom igjen!). Celebert selskap! Vi skal også ha en liten diskusjon med alle oss gjester sammen. Moromoro…

Så helgen etter det er det tid for Oslo Comix Expo! Der er jeg ikke offisiell gjest, men skal ha stand og selge tegninger og blader. Originaltegninger, for fa´an!

Litt salt i såret er det at jeg selvsagt ikke har hatt tid eller penger til å trykke opp nye blader før festivaltiden, selvom jeg har masse nye utgivelser klar til trykk. Men det kan jo hende et mirakel skjer(Spesielt hvis DU, ja DU, donerer noen tusen til meg først), og jeg får noe klart.

Et annet mirakel som KAN skje er vel at jeg gjør ferdig fjorårets tegneserierapport om OCX og/eller gir ut podcastepisoden som Fredrik Rysjedal og jeg lagde der.

Så uansett… KOM, KOM, og stay tuned for mirakler.

 

Comments

comments

14 May, 2011

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *