Livetegning og god musikk…

Spiller du i band? Vil du ha en av dine sanger som bakgrunnsmusikk mens jeg tegner på internet? I så fall, ta kontakt!

For to fredager siden begynte jeg med mitt engelskspråklige tegneshow Free Art Friday, hvor jeg tegner hva enn du vil for deg DIREKTE på INTERNETET og legger det ut i full oppløsning til fri bruk. Og forrige fredag eksperimenterte jeg med å ha noen musikalske pauser, noe jeg tenker å utvide.

Noe av utfordringen med å ha et live “tegneshow” er at man ikke bare må fylle 2 timer med tegning, og fullføre tegningen i tide, men at det gjerne må være noe mer underholdning også. Så det jeg har gjort til nå er å bable om det jeg tegner og motta spørsmål fra chatterommet.

Men det å tegne og snakke samtidig er ikke akkurat den letteste ting i verden. Det går fint i korte perioder med høy konsentrasjon, men så begynner man fort å surre med både ord og tegning.

Så planen min er nå å ikke bare spille musikk mens jeg tar tegnespauser, men også å regelmessig ta pauser fra snakkingen og heller spille litt musikk mens jeg tegner videre. Dermed kan jeg fokusere mer på tegningen, og sørge for at det jeg sier ikke bare er babbel.

Så dermed trenger jeg mer musikk å spille. Mitt lille tegneshow har ikke noe budsjett, og få seere hittil, så det er ikke sjans for å betale noen. Men hvis du spiller i band/lager musikk, og ikke har noe i mot om en av dine sanger blir værende som bakgrunnsmusikk på mitt tegneshow, så send meg en sang eller to. Om jeg liker det vil jeg spille mens jeg tegner.

Håper at noen vi bidra til å gjøre showet mitt enda bedre!

Du vil få din lønn i himmelen.

Comments

comments

24 January, 2011

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *