Det begynner å bli en vane…

… Men snart skal jeg begynne å blogge igjen.

Silly Works for sale at www.indyplanet.com

Silly works er min samling av kommersielle serier og illustrasjoner. Oppdrag jeg har gjort siden 2004, blant annet for Nemibladet, Absalong, og bergensband som Krakow, The Danny Cannon Show, og Heavy Metal Kings. Spritet opp med personlige notater om de forskjellige oppdragene. Mer en tilfeldig samling enn en komplett portofolio, men absolutt en god blanding av teit humor og fine illustrasjoner. 74 sider, farger, paperback. $14,99

De neste dagene skal jeg vie utelukkende til å fikse opp både mine norske og engelske blogg. Så skal det komme innhold på de. Blablabla… love og lyve…

Uansett…  Noen nyheter…

Jeg har nu tre bøker i salg hos www.indyplanet.com på engelsk. Alle er fine, og verdt å kjøpe, synes nå jeg. Husk at bøker er tollfrie(og alle disse er bøker og ikke tidsskrifter), så det skal ikke bli for dyrt.

Mer nyheter i neste bloggpost som kommer i kveld. Nyheter om meg… som REALITY-stjerne… kremt, kremt.

Kjøp 19 Lies på www.indyplanet.com

Dette er oversettelsen av min lille samling av Onsdagsløgner. 20 sider, farger, stiftet. $4,99.

Buy Space Monkey 1 at www.indyplanet.com

Space Monkey #1 Cowgirl Edition er første samling av min interaktive Space Monkey serie. Space Monkey lander på Viking-Cowboy´enes planet og finner både befolkningen og luften heller fiendtlig. 28 sider, sort/hvitt, paperback. $4,99.

Comments

comments

11 January, 2011

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *