Fuck Amsterdam…

Sitter paa flyplassen i Amsterdam og venter paa flyet til Detroit. Tenker som saa… Kanskje sjekke internett. Nye eposter, kanskje? Kvitrebeskjeder? Tidsfordriv?

Saa jeg proever aa logge meg paa en av de utallige “Free Wi-Fi Network” routerne. Men neida, det er ikke fritt nett. Saa jeg drasser rundt over halve flyplassen til jeg finner KPN Internet Centre. Hoeres positivt ut. Litt dyrt med 3 Euro for 15 minutter, men pytt, pytt. Proever aa betale online. Faar feilmelding. Brukernavnet er tatt. Proever nytt navn. Brukernavn tatt. Prover en siste gang. Brukernavn tatt.

Finner til slutt betalingsautomaten og kjoeper en halv time internettid.

Setter meg ved en maskin og aapner epostklienten min. 3 nye eposter. Alle fra KPN Internet Centre. 3 forskjellige brukernavn registrert.

FOKK!

Men pytt, pytt… Kan jo bruke de opp senere med min fine lille iPhone. Proever aa logge meg paa med iPhonen.

Nei. Det vil den ikke. FOR iPHONE ER FOR FOKKINGS NYMOTENS FOR FOKKINGS KPN!!! \

GAH!

Kim ut.

Comments

comments

18 November, 2010

Author: DenUngeHerrHolm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *